in , ,

Elismerések azoknak, akik sokat tesznek Gödöllőért

Gödöllő Város Önkormányzata nagy hangsúlyt helyez arra, hogy elismerje azok munkáját, akik sokat tesznek a városért, magas színvonalú munkájukkal gyarapítják értékeit, gazdagítják az itt élők mindennapjait, öregbítik Gödöllő jó hírnevét.

Az első elismerések átadása minden évben január 22-hez, a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódik, ekkor adják át a Gödöllő Kultúrájáért Díjakat. 2021-ben e rangos elismerésben Ferenczy Beáta, a Gödöllői Frédéric Chopin AMI tanára és Juniki Spartakus, a Gödöllői Szimfonikus Zenekar koncertmestere, hegedűszólistája részesül, Vörös Eszter Anna az Eyciir Varázsbolt és Galéria tulajdonosa, Kovács Éva, a Gödöllői Kiralyi Kastély muzeológusa, valamint Klacsmann Borbála Holokauszt-kutató pedig Polgármesteri Ezüstérem Gödöllőért elismerést vehet majd át.
A Gödöllő Városáért Díj átadására március 15-én kerül sor. A díjat 2021-ben Dr. Bucsyné Prém Katalin, a Gödöllői Montág Imre Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola igazgatója, Liskáné Fóthy Zsuzsanna, a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ igazgatója és a Margita 344,2 Turisztikai és Sport Egyesület Gödöllő kapják.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Döntött a parlament a SzIE-ről és a kastélyról

„Mi játsszuk a legszebb futballt a megyei elsőosztályban”