in ,

A Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ tájékoztatása a kölcsönzött könyvek visszaviteléről és szolgáltatásaikról

A koronavírus járvány miatt könyvtárunk már 2020. március 17-től személyesen nem látogatható.
Késedelmi díjat továbbra sem számolunk fel, de lehetőséget nyújtunk a könyvek visszahozatalára 2020. május 11- 22. között hétköznap 9-16 óráig.

Az udvar felőli bejáratnál lehet leadni a dokumentumokat, melyeket 72 órára karanténba teszünk, ezután kerülnek újból a könyvespolcokra.

Továbbra is lehetőség van e-mailen (konyvtar@gvkik.hu) könyveket, DVD-ket, CD-ket kérni.
Könyvtárosaink összeállítják a csomagot, és a következő napon megbeszélt időpontban át lehet venni a könyvtárosoktól. Kérjük, olvasójegy számát tüntesse fel a levélben, amennyiben nem tudja, a születési dátumát, hogy be tudjuk azonosítani rendszerünkben.

Idős, mozgásukban korlátozott olvasóinknak házhoz szállítjuk a kért könyveket E-mailben, vagy telefonon jelezzék az igényüket: konyvtar@gvkik.hu), 06/ 28/515/532

Minden hétköznap 9.00 -16.00 óra között igénybe vehetik “Kérdezd a könyvtárost” azonnali kérdések szolgáltatásunkat. A honlapunk jobb oldali “beszélgetős felhőjében” kérdezhet minket.
Segítünk eligazodni az online elérhető tartalmak, adatbázisok keresésében; könyvtárunk katalógusában való keresésben; Gödöllő Wiki-ben való tájékozódásban; irodalomjegyzék összeállításában; vagy bármilyen egyéb kérésben.

Friss információkat honlapunkon és facebook oldalainkon folyamatosan közlünk!
Használják ki online szolgáltatási lehetőségeinket: https://www.gvkik.hu/katalogus és a Könyvsúgót! https://konyvsu-go.gvkik.hu/

Reméljük az eltelt időszakban sikerült segítséget nyújtanunk Önöknek a kölcsönzési lehetőséggel és a könyvet házhoz szolgáltatásunkkal.

Olvassanak sokat, ne feledjék idei közös célunkat: #napi20percolvasás

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pályázat óvodapedagógus állás betöltésére

A Tormay Károly Egészségügyi Központ tájékoztatása a sebészeti ellátásról