in

Arbofeszt – játékokkal, zenével a természetben

Fergeteges hangulat fogadta azokat, akik szombaton kilátogattak az Arbofesztre. A Gödöllői Erdészeti Arorétumban a reggeltől késő estig tartó programok között minden korosztály megtalálta a számára vonzót. Főzőverseny, játékos vetélkedők, koncertek várták a családokat, de a remek időben az is jól érezte magát, aki csak egy kis piknikezésre vágyott. A rendezvény sztárvendége Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar volt.
A korábbi évek hagyományait folytatva idén is a sport, a főzés és a koncertek képezték a programok alapját.   A versenyző csapatok bográcsaiban idén lecsó rotyogott, amit a játékokban kifáradt fesztiválozók az utolsó falatig el is fogyasztottak. A versenyzőknek a főzés mellett több feladatban is helyt kellett állniuk, többek között palacsinta dobálásban is össze kellett mérniük tudásukat, de színészi képességeikről is számot kellett adniuk a zsűri előtt.

A főzőverseny győztese végül a Szivacs Brothers csapata lett. második helyen végzett a Gödöllői Lokálpatrióta Klub, a harmadik helyet pedig a Nagycsaládosok Egyesülete csapata érdemelte ki.
Most is rengetegen kihasználták a lehetőséget, hogy kipróbálják a kisvasutat, de sokakat vonzott az akadálypálya, a lovaglás, az íjászat és persze az akadálypálya is. Persze nem hiányoztak a különböző kézműves foglalkozások és az arcfestést sem, ami töretlen népszerűségnek örvend a gyerekek körében.
A rendezvényhez a kezdetektől fogva hozzátartozik a zene. A színpadon is egymást váltották az előadók. Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar koncertje hatalmas sikert aratott, a kiváló előadó remek hangulatot varázsolt a rétre, ahol együtt táncolt  közönséggel.
Az esemény különlegessége volt, hogy először rendeztek Arbo Menyegzőt, amelyen Hajni és Andris esküdtek örök hűséget egymásnak.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Vécsey László kirohanása

Tájékoztatás közterületen történő permetezésről