in ,

ArboFeszt Kalandtúra kiállítás a Ficak Galériában

Gyermekek alkotásai díszítik a Művészetek Háza Ficak Galériáját, itt állították ki ugyanis a Gödöllői Értékvédő Egyesület által meghirdetett kalandtúrájához kapcsolódó alkotásokat, fotókat, rajzokat.
A játékot az VI. ArboFeszt alkalmából hirdették meg a gödöllői óvodások részére. A gyerekeket a városi rendezvényeken különböző játékos feladatokkal várták, amelyek célja az volt, hogy minél jobban megismerjék szűkebb pátriájuk értékeit.
A rendezvényen dr. Györfi Beáta, a játék ötletgazdája mondott köszöntőt, majd Szűcs Józsefné, az egyesület elnöke nyitotta meg a kiállítást.
Az eseményen a Zöld Óvoda óvodásai adtak vidám ünnepi műsort, majd a Chopin Zeneiskola népzene tanszakának növendékei, Kolozsi Emma és Schlik-Szabó Áron muzsikáltak, őket követően pedig a Gödöllő Táncegyüttes ifjú művésze, Bulyáki Zoltán lépett fel. A Kalandtúrán a gödöllői óvodák számtalan csoportja vett részt; közöttük ajándékokat sorsoltak ki.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Katona Szabó Erzsébet az egyik Prima Primissima jelölt

Kerékpáros reggeli