in ,

Civil Piknik – Kapcsolat építés kötetlen formában

A Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület idén is nagy sikerrel rendezte meg a már hagyományosnak számító Civil Pikniket. A Gödöllőn működő alapítványok, egyesületek nagy számban képviseltették magukat, élve a kötetlen formában történő kapcsolatépítés, a többi közösség tagjainak és munkájának kötetlen formában történő megismerésével.
A találkozón elhangzott köszöntőjében Gémesi György polgármester kiemelte: Azt, hogy a civilek milyen fontos szerepet töltenek be a város életében, jól mutatja, hogy augusztus 20-án a Gödöllő Városáért díj mindhárom kitüntetettje (Sebő Györgyné Marika, Varga András és a WG-WG Alapítvány) a civil szférából került ki.
A Civil Kerekasztal Egyesület vezetősége megköszönte a résztvevők egész éves munkáját, majd a következő időszak tervezett feladatairól esett szó, kiemelve a Belvárosi Napok keretében szeptember 10-én megrendezendő Civil Utca eseményeit.
A Civil Pikniken ez alkalommal a Jazzenéstelen arcok zenekar gondoskodott, a hatalmas kondérban főtt paprikás krumpli pedig a szervezők ajándéka volt a résztvevők számára.

     

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Adj vért a Belvárosi Napokon!

III. Rönkvár csata