in

Eredményes városi szűrőnap

Nagy érdeklődés kísérte a Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete által október 3-án megtartott Gödöllői Városi Szűrőnapot. A „Könnyek helyett…szűrések” mottóval meghirdetett eseményen ingyenes bőr-és szájüregi rákszűrésre volt lehetőség, amin kétszázhatvankilencen vettek részt, valamint a szűrőbuszban általános állapotfelmérésre is lehetőség volt.

A nap folyamán a témához kapcsolódva könyvbemutatókat és az egészséges életmódhoz kapcsolódó előadásokat tartottak a főtéren.  Mindezek mellett az érdeklődők információkat kaphatnak többek között a Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete „Add tovább a mosolyodat” közösségéről és a Sulicsapat programról, de találkozhatnak a Kreatív Nagyikkal és a Lelkek Pöttye Lelkisegély Szolgálattal, lehetőség nyílt a közös mozgásra és hozzájuthattak több, a daganatos megbetegedésekkel kapcsolatos tájékoztató anyaghoz is.
A rendezvény egyben a szervezők 2. születésnapjának megünneplésére is lehetőséget adott, ahol a gödöllőiekkel együtt ünnepelt Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke is.
Vajek Andrea a gödöllői alapszervezet elnöke úgy fogalmazott, valódi városi összefogással valósult meg a program, hiszen a Rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány és Gödöllő Város Önkormányzata mellett számtalan civil szervezet és magánszemély is a rendezvény mellé állt, akik adományokkal, társadalmi munkával segítették a munkát.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Díj és különdíj eső Székesfehérváron

Tájékoztatás ivóvíz-szolgáltatás szüneteléséről