in

Erzsébet királynéra emlékeztünk

Erzsébet királyné szobránál gyűltek össze a gödöllőiek és az ország más pontjairól érkezett tisztelői, hogy a hagyományokat folytatva megemlékezzenek a magyarok szeretett királynéjáról Erzsébet nap alkalmából.
A rendezvényen Kiss Erzsébet, a Sisi Baráti Kör elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd Bányai Júlia, a Sisi Baráti Kör titkára a Vasárnapi Újságban megjelent beszámolók alapján elevenítette fel, hogyan tisztelegtek egykor a királyné előtt a gödöllőiek népnapja alkalmából, valamint, hogyan ünnepelt a királyi család a kastély falai között. A beszámolókból kiderült, mivel lepték meg gyermekei és unokái a királynét.
A rendezvény végén a résztvevő szervezetek képviselői és sok magánszemély helyezte el az emlékezés virágait a királyné Erzsébet -parkban lévő szobrának lábánál. Gödöllő város önkormányzata nevében dr. Gémesi György polgármester és Bárdy Péter alpolgármester koszorúzott.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MEGHÍVÓ Gödöllő Város Képviselő-testület 2019. november 21-én (csütörtökön) 18.00. órakor tartandó közmeghallgatására

Kiemelkedő sikerek a gödöllői postagalambászoknál