in ,

Évköszöntő koncert – három előadás

Nagy sikert aratott a Gödöllői Szimfonikus Zenekar Évköszöntő koncertje, amelyet telt ház előtt mutattak be a Gödöllői Királyi Kastély lovardájában.
A rendezvényen dr. Gémesi György polgármester mondott köszöntőt, majd többek között Gershwin, Debussy, Delibes, Gounod, Bernstein, Bizet művei csendültek fel.
Az est során a jazz műfaja is nagy hangsúlyt kapott. A koncert sztárvendége Micheller Myrtill volt, aki Csányi Istvánnal és Pintér Tiborral közös előadásban a műfaj slágereit szólaltatta meg. Az est második részében a kiváló énekesnő előadásában többek között Edith Piaf legismertebb dalai szólaltak meg a Gödöllői Szimfonikus Zenekar kíséretében. A koncerten Horváth Gábor vezényelt.
A nagy érdeklődésre való tekintettel vasárnap még két alkalommal csendülnek fel a népszerű dallamok a kastély lovardájában, a koncert iránt ugyanis akkora volt az érdeklődés, hogy a tervezett két előadás mellett egy harmadikra is elkeltek a jegyek.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Gödöllői Forrás Szociális Segítő és Gyermekjóléti Központ: óvodai és iskolai szociális segítő

Februártól leállnak a vonatok – Erre számíthatunk