in , ,

Farsangi rögtönzések

A Művészetek Háza Gödöllő, a gödöllői Club Színház és a Magyar Szín-Játékos Szövetség 2018-ban is megrendezi a nagy hagyományokkal bíró „Farsangi rögtönzések” improvizációs fesztivált.
A hét városban lezajló elődöntők után március 24-én Gödöllőn kerül sor az országos döntőre. A területi elődöntőt a hét végén rendezték meg a Művészetek Házában ahol a gödöllői és a fővárosi csoportok mérték össze tudásukat.

Városunkat a Club Színház tagjaiból három csapat képviselte: a Második figyelmeztetés, A jó, a rossz és a csúf meg a nő, valamint a Viking pingvinek.

A négy fős csapatokra több feladat is várt, ám a szokások vidám témák mellett a szervezők arra is kíváncsiak voltak, hogyan állnak helyt az előadók, ha komolyabb területen kell teljesíteniük. Ehhez egy igencsak aktuális témát választottak, a fiataloknak választási „kampányfilmet” is készíteniük kellett a verseny során.

A résztvevők közül a Jó, a rossz és csúf meg a nő, valamint a budapesti Érintő társulat jutott tovább a márciusi döntőbe.

A zsűriben Barabás Tamás színész-rendező és Antal Ádám színművész foglaltak helyet. A játékvezető Halász Tibor volt.

Az elődöntőt este a Club Színház Kapcsolat című előadása zárta. A „Farsangi rögtönzések” improvizációs fesztivál része „Az ifjúság éve Gödöllőn” tematikus év rendezvénysorozatának.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Vasút: Építkezés előtt bontás

A jazz sztárjai a Királyi Váróban