in

Felekezetközi imaalkalmak már 20 éve Gödöllőn

Isteni vezetéssel,  20 éve kezdődött el egy közben járó imaalkalom sorozat Gödöllőért és a környező településekért.

Fontos szempont volt, hogy felekezetek közelebb kerüljenek egymáshoz, és EGYSÉGBEN tudjanak imádkozni. A Szeretet Lángja és az Agape Gyülekezetek mellé hamar csatlakozott a Baptista gyülekezet is. Egy évvel később pedig az Adventista, Református, és Biblia Szól gyülekezetekből is csatlakoztak, s néha más felekezetekből is jöttek közbenjárók. Még vageningeni vendégek is örömmel vettek részt imaalkalmon.

Azóta együtt Imádkozunk az emberek megtéréséért, Krisztushoz fordulásukért. Imádkozunk Gödöllő és környéki polgármesterekért, képviselőkért, a rendőrségért, egészségügyben dolgozókért, tanárokért, és diákokért, vállalkozókért és alkalmazottakért. Azt kérjük, hogy mindenki a maga munkáját a legjobb tudása szerint becsülettel végezze. Vezetők igazságosan  vezessenek, a vezetettek becsülettel végezzék el a vállalt feladataikat.

Imádkozunk a keresztényekért, hogy mindenki előtt példamutató életet éljenek, és bátran tegyenek bizonyságot hitükről szavaikkal és cselekedeteikkel.

S imádkozunk a jelenlévő gyülekezetek konkrét szolgálataikért, betegekért, vizsgázókért, s más aktuális dolgokért.

Az imaalkalmakat mindig más felekezet imatermében tartjuk. Az alkalom elején dicsérjük Istent énekekel, majd a házigazda egy igeszakasszal bevezet egy igetanulmányozási részt. Ezután a fent említett közbenjáró idő jön, majd a végén egy kis együtt étkezéssel zárjuk az alkalmat.

Hálát adunk Istennek, hogy már 20 éve erőt, lendületet ad, hogy töretlen odaszánással jöjjünk össze közben járni. Sok sok ima meghallgatás erősít bennünket, hogy tovább folytassuk azt amit az Úr kezdeményezett bennünk. Hisszük, hogy Gödöllőre és a környező településekre áldásos hatással van mikor Isten meghallgatja közbejáró imáinkat.

Szeretettel várunk testvéreket, akik indíttatást kapnak erre a szolgálatra.

Luk 18:1  Jézus arról is mondott nekik példázatot, hogy mindenkor imádkozniuk kell, és nem szabad belefáradniuk.

Szabó Sándor lelkipásztor

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Védjük meg a gyermekeket az internetes zaklatóktól! – A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság felhívása

Munkatársakat keres a Gödöllői Egyesített Szociális Intézmény