in

Figyelem! A korábban meghirdetettől eltérően változik a hulladékgyűjtés rendje!

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. továbbra is ellátja a jogszabályok által előírt hulladékgazdálkodási feladatait, azonban a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet bizonyos változtatásokat okoz a szolgáltatásban.

Változik a korábban meghirdetett gyűjtési rend is.
A gyűjtési naptárakban https://www.zoldhid.hu/kozszolgal…/hulladekgyujtesi-naptarak találnak pontos információkat arra vonatkozóan, hogy melyik hulladékot mikor szállítják el.
Ennek eredményeként a Zöld Híd a tervezettől eltérően 2020. április 1-jétől kezdődően nem áll át a zöldhulladék házhoz menő és gyűjtőpontos zöldhulladék-gyűjtés nyári ütemezésére.
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy munkatársaik nem egy előre meghirdetett napon látogatnak el az adott településre, hanem ahogy a kapacitások koncentrálása ezt lehetővé teszi. A társaság igyekszik kéthetes rendszerességgel biztosítani ezt a szolgáltatást.
A zöld gyűjtőpontokon továbbra is megtalálják a megfelelő konténereket, amelyeket telítettségük fényében ürítenek.
A kialakult helyzetre való tekintettel a szolgáltatás igénybevételére feljogosító matricák ellenőrzését ideiglenesen szüneteltetik, akárcsak a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatást.
Korlátozzák a nógrádmarcali és a kerepesi hulladékkezelő központba történő lakossági hulladékok beszállítását: csak a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. és a szerződött alvállalkozók gépjárműi hajthatnak be a területre.
Mindezek mellett kérik, hogy a fertőzésveszély csökkentése érdekében a hulladékgyűjtő edényekbe – kukákba – kizárólag lezárt zsákokban helyezzék el a hulladékot!
Amennyiben a hulladékgyűjtő edény mellé plusz hulladékot helyeznek el, ezt egészségügyi okokból dupla zsákban tegyék meg, ügyelve arra, hogy a társaság által biztosított gyűjtő legyen a külső!
A felsorolt változások mellett a Zöld Híd folytatja a jogszabályok által is előírt hulladékgazdálkodási tevékenységét.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Folytatódik az élelmiszermentés a járvány ideje alatt is!

Fizetős lesz a Művészetek Házánál lévő elektromos autótöltő