in

Figyelem! Forgalmirend-változás a Dózsa György úton.

Mától minden autós nagyon kell figyeljen, mert a Dózsa György úton folyó építési munkák új szakaszba léptek: a posta előtti szakaszon, a Kossuth Lajos és a Szilhát utca között (sárga színű) sávelhúzással új forgalmi sávokat festettek fel.

Múlt héten több napon át szórólapokkal tájékoztatták a lakókat és az autósokat a változásról, valamint a Dózsa-Kossuth kereszteződésben, a gyógyszertárnál lévő megállni tilos tábla alól el is távolították a „25 m-es” kiegészítő táblát – tehát mostantól a Szilhát utcáig tilos a megállás.

Azonban ennek ellenére nagyon sok autós még mindig az autópálya irányába vezető ideiglenes forgalmi sávban parkol, akadályozva a közlekedést, az újabb munkák megkezdését, valamint balesetveszélyes helyzetet teremtenek.

A közterület-felügyelet és a rendőrség egyelőre ma estig nem bünteti meg a szabálytalanul parkoló autósokat, addig rendőri irányítás mellett a terelés ellenére fenntartja az eredeti (megszokott) forgalmi rendet. Péntektől viszont a szabálytalanul parkoló gépjárműveket elszállítják.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Apróhirdetés 2018.05.02.

Keresztúttal gyarapodott a tíz éve bazilika rangra emelt kegytemplom