in ,

Folyamatos a hétvégi vihar utáni helyreállítás

Az elmúlt 5 év legjelentősebb esőzésén vagyunk túl, a hétvégén mintegy 50 mm csapadék zúdult a városra, ami sok helyen okozott problémát. Jelentős mennyiségű hordalék került az utakra, a víznyelő rácsok eldugultak és sok helyen a szennyvízcsatorna – hálózatba illegálisan bevezetett csapadékvíz felnyomta az aknafedlapokat.
A VÜSZI, amint lehetett, megkezdte a károk elhárítását, folyamatosan dolgoznak a városi utak, csapadékvíz-elvezető árkok rendbetételén. Elsőként a szilárd burkolatú utakra került hordalékot takarítását végzik el, ezt követően kerül sor az árkok rendbetételére, majd az útburkolati javításokra.
Mivel nagyon sok helyen okozott gondot a nagymennyiségű csapadék, időbe kerül, amíg mindenhová eljutnak, ezért a VÜSZI kéri a lakosság türelmét!
A szennyvízcsatornát érintő munkákat a DMRV állítja helyre.0
A munkát nehezítette, hogy a hétvégén villám csapott a VÜSZI épületébe, emiatt egy ideig az ügyfélszolgálat sem volt elérhető.  Hétfőn azonban már sikerült helyreállítani az informatikai rendszert, így mind telefonon, mind e-mailen elérhető az ügyfélszolgálat.
Mivel nagyon sok bejelentés érkezik, célszerű a telefonos hívás helyett az alábbi e-mailen jelezni, ha problémát észlelnek: ugyfelszolgalat@vuszikft.hu .

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pegazus-botrány: Dr. Gémesi György telefonszáma is benne volt az “adatbázisban”

Gyászjelentés: Elhunyt Dr. Lázár Magdolna