in ,

Főzőverseny: Győzött a kaszálós leves

Szombaton rendezték meg a gödöllői piac hagyományos főzőversenyét, amelyen idén nyolc csapat “állt rajthoz”. A versengésben a Szivacs Brothers kaszálós levese bizonyult a legjobbnak – az első helyezettnek járó díjat dr. Gémesi György polgármester adta át.
A zsűri (dr. Nánási Éva, dr. Fábián Zsolt, Hatolkai Máté, Gyarmati Károly, Juhász Józsefné) a második díjat az Erdélyi Vándor Székelyek Körének (Kasza Ilona és családja) ítélte oda az általuk készített hagyományos, erdélyi töltött káposztáért. Harmadik helyezett lett a Halmosék Étkezdéje, amely csülkös körömpörkölttel örvendeztette meg a bírálókat és a vásárlókat.
A kitartó eső és a hideg szél ellenére sok százan látogattak ki a versenyre. Az ételek és a rendezvény sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy az összes csapat bográcsa és kondérja kiürült, azaz minden eladtak, mire a zsűri kihirdette a végeredményt.
A jó hangulatról Gödöllő Város Népi Zenekara és Fekete Zoltánnak, a Gödöllői Piac Kft. igazgatójának nótaelőadása gondoskodott. A főzőverseny kínálatát a Petőfi Sándor Általános Iskola sütivására színesítette.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Átadták a Premontrei Iskolaközpont fejlesztéseit

Két szék között: Csányi István, a „jó ember”