in ,

Richter Egészségváros: Gödöllő jól teljesített

9.060.200 forint gyűl össze a Tormay Károly Egészségügyi Központnak a Richter Egészségváros gödöllői programján június 11-én.

A Richter Gedeon Nyrt. egészségtudatosságot és betegségmegelőzést népszerűsítő eseményén több mint 1.700 szűrés zajlott le. Sokan hallgatták meg az előadásokat, az egészségsétához 107 ember csatlakozott, az online térben pedig 520 online ponttal járultak hozzá a lakosok Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 3,5 millió forintos alapadomány növeléséhez .

A Richter Gedeon Nyrt. egészségtudatosságot és betegségmegelőzést népszerűsítő országjáró prevenciós programsorozatának 90. állomásán 26 fontos szűrésen és tanácsadáson és számos egészséges életmódhoz kapcsolódó előadáson vettek részt a látogatók.  Az előadások online továbbra is elérhetők az Egészségváros, valamint Gödöllő város facebook oldalán. Az érdeklődőknek minden egyes aktivitásért 300 forintot érő adománypont járt. Gödöllő lakosainak köszönhetően az Egészségváros történetének 4. legjobb eredményét érték el.

A szűrések és előadások mellett számos színes színpadi programok várták az érdeklődőket, akik többek között Béres Alexandra fitnesz-világbajnokkal , Szili Nóra pszichológussal, Gémesi Csanád olimpiai bronzérmes vívóval  és Katus Attila aerobic-világbajnokkal s találkozhattak.

Az adomány a Richter Gedeon Nyrt. részéről dr. Kozma Róbert belföldi értékesítési és marketing igazgató adta át. Dr. Dunai György, a Tormay Károly Egészségügyi Központ igazgatója az átvételkor köszönetet mondott mindazoknak, akik részt vettek az egészségnapon és hozzájárultak az adomány növeléséhez. Arról, hogy ezt az összeget mire fordítják, hamarosan döntenek.
(KJ)

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Könyvtár 20: A születésnap

LIONS – MATE Jótékonysági vízilabda gála