in ,

GÖFME 20

Születésnapi gálaműsorral ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesület. A Művészetek Háza színapdán az elmúlt 20 év emlékezetes előadásaiból láthatott összeállítást a közönség.
A jubiláló közösséget dr. Gémesi György polgármester köszöntötte, majd a különleges összeállításban a régi előadásokat filmfelvételeken idézték meg, miközben a színpadon élőben szólatak meg a két évtized alatt bemutatott művek népszerű dalai.
Az ünnepi műsorban átadásra kerültek az „Örökös tag” elismerések. Horváth Zoltántól, az egyesület elnökétől ezt Herczenik Anna, Miklós Krisztina, Géczi András és Lencsés Balázs vehette át.
Az esten sor került a „Göfme-Oscar-díj” átadására is, amelyben két fiatal tehetség, Hídvégi László és Monori Dominik részesült.
A fellépők a népszerű előadás részletek mellett számtalan érdekes történet, kulisszatitkokat osztottak meg a közönséggel, s valamennyien hangsúlyozták, a GÖFME nem csupán egy művészeti közösség, hanem egy család, amelynek tagjait a színház szeretete mellett a barátság , a szeretet és az egymás iránti tisztelet is összefűzi. Legyenek bárhol a világon, ide mindig örömmel térnek vissza.
Az est folyamán részletek hangzottal el többek között a Hamlet, a Cabaret, a Valahol Európában, A padlás, A dzsungel könyve, az Olivér, a Hair, az Anconai szerelmesek, a Helka és Kelén, a Képzelt riport…, a Csárdáskirálynő, a Made in Hungária, a Keménykalap és krumpliorr, a Légy jó mindhalálig és a Szerető című előadásokból.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Beszélgetés Hatolkai Mátéval, a Kalória Nonprofit Kft. igazgatójával

Retró tábor a kastélyban