in

Hevesi Tamás lett a Gödöllői SK új vezetőedzője

A Pest megyei I. osztályban szerepelő Gödöllői SK felnőtt labdarúgócsapata új trénerrel vág neki a következő szezonnak. Nem kisebb névvel, mint Hevesi Tamással a kispadon – jelentette be sajtótájékoztató keretében Rózsavölgyi Sándor, az egyesület alelnöke és labdarúgó szakosztályvezetője.

A csapat eddigi vezetőedzője, Pozder Nenad két szezont követően távozott posztjáról. A szerb származású tréner a klubbal való közös megegyezés nyomán nem folytatta tovább munkáját. Miután a Gödöllői SK gárdája a 18. forduló után megszakított, majd végül befejezettnek nyilvánított bajnokságban a 10. pozíciót foglalta el. Érdekekesség, hogy Pozder Nenad korábban maga is volt játékosa az újonnan kinevezett mesternek.

„A első pillanattól fogva nagyon szimpatikus volt számomra a gödöllői modell. Az utánpótlás bázisra fektetett hangsúly. Tetszett a szakmai koncepció. Remek a létesítmény. Csodálatos érzés itt lenni.” – kezdte mondandóját az 56 éves szakember.

„A játékot illetően egy kezdeményező, támadó futballt képviselő csapatot szeretnék látni a következő idényben. Én a labdatartásra épülő játékban hiszek, ezt igyekszem majd átadni a játékosoknak is a lehető leghamarabb. Az előző szezonban például nem lőtt elég gólt a csapat, nem voltak elég pontosak, élesek a befejezések. Ezen is szeretnénk javítani. Éppen ezért jelenleg is tárgyalunk egy igazi befejező csatárral, akit szeretnénk mindenképpen Gödöllőre hozni.” – vallott filozófiájáról és a játékoskeretet érintő tervekről az új vezetőedző.

Hevesi Tamás a legmagasabb fokozatú, UEFA Pro Licences edzői papírokkal rendelkezik. Korábban, az énekesként is ismert edző, több ízben is dolgozott női csapatoknál. A Ferencváros női felnőtt csapatát 6 éven át vezette (2004-08 és 2009-11), emellett a női U-17-es válogatott szövetségi edzője (2012) is volt. A férfi NBI-ben is dolgozott, a REAC együttesénél (2008-09), míg legutóbb az NBIII-as Pénzügyőr SE alakulatát vezette 2018-ban.

„Elhivatottsága és szenvedélye tökéletesen beleillik a rendszerünkbe. Emiatt gyorsan sikerült közös nevezőre jutnunk a tárgyalások során. Úgy éreztem szüksége van a csapatnak egy olyan edzőre, akire felnézhetnek, motiválni és lelkesíteni tudja őket. Természetesen a szakmai felkészültsége mellett.” – nyilatkozta Rózsavölgyi Sándor az új trénerrel kapcsolatban.

„Szeretném, hogy a régió amatőr válogatottja legyünk. Ez a hosszútávú koncepciónk, még pedig a helyi kötődésű fiatalokra építve, illetve az olyan játékosokra, akik a felnőtt futballba belépve valamilyen oknál fogva nem jutnak el a profi ligákig. Őket szeretném visszahozni, visszacsábítani hozzánk. Az amatőr jelző pedig nálunk leginkább a fizetést illeti, de az infrastruktúrában és futballkultúrában abszolút szeretnénk  profi mentalitást képviselni. Hosszú távon pedig egy NBIII-as csapat a cél. Ennek az alapjait rakjuk le most – zárta szavait a szakosztályvezető.

Hornyák Balázs

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ők vehetik át a Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért, valamint a Gödöllő Talentum díjat

Állatparkok Gödöllőn és környékén