in

Hosszú hétvégék 2021-ben

Az ünnepi időszak után mi is segítheti jobban a visszarázódást a mindennapokba, mint ha gyorsan megnézzük, az ünnepeknek köszönhetően mikor maradhatunk otthon anélkül, hogy szabadságot kellene kivennünk. Idén is bőven lesznek hosszú hétvégéink, és csak egy alkalommal kell emiatt munkanapot áthelyezni.

Az első hosszú hétvégénk márciusban lesz, mivel nemzeti ünnepünk, március 15. hétfői napra esik.

A húsvét ebben az esztendőben április elején lesz, április 2-től nagypéntektől április 5. húsvét hétfőig  négynapos hétvége vár ránk.

Május 1. ez alkalommal szombat, ezért nem jár szabadnap, de mivel a Pünkösdöt  május 23-24-én (vasárnap-hétfő)  ünnepeljük, így ebben a hónapban lesz egy hétvége, amikor hosszabb lesz a pihenés.

Szent István ünnepe, augusztus 20. idén péntekre esik így ekkor is háromnapos hétvégénk lesz.

Október 23., idén szombati nap,tehát a szokott rendben dolgozunk, Mindenszentek ünnepe, november 1. azonban hétfő, ez pedig pihenőnap lesz. 

December 11. szombat áthelyezett munkanap, ekkor dolgozzuk le december 24-ét, szentestét, így karácsonykor (december 25-26.) háromnapos ünnep vár ránk.

Január 1. újév napja jövőre egy szombati nap lesz, így átlagos hosszúságú hétvégével indítjuk a következő, 2022-es esztendőt.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Maradnak a 2020-as díjak

Wageningen -Gödöllő: Rajzokkal üzenünk az ökumenikus imahéten