in , ,

Ízelítő a Civil Utcából

A Belvárosi Napok részét képező Civil Utcában idén is nagy számban képviseltették magukat a városunkban működő alapítványok és egyesületek. A rendezvény kiváló alkalom volt arra, hogy bemutassák tevékenységüket.
Míg a Royal Rangers sátránál hagyományosa játékokkal, a megújuló Nemzedékért Alapítványnál bábszínházzal, a Kutya Barátok SE kisállat simogatóval várta a gyerekeket, addig a Fészek Nagycsaládosok Egyesülete az élelmiszermentés programjáról tájékoztatta a hozzá látogatókat, a Cukorbetegek Egyesületénél pedig lehetőség nyílt vérnyomás és vércukorszint mérésre. Sokan keresték fel a Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezetét is,  a napokban alakult szervezet tájékoztatókkal várta az érdeklődőket. Szintén sokat tudhattak meg az érdeklődők a Patrónus Házról, és a Diverzitás Alapítvány kínálta lehetőségekről.  A kertbarátok idén is látványos “kiállítással” lepték meg a Belvárosi Napok látogatóit, épp úgy, mint a Petőfi Sándor Általános Iskola alapítványa. A rendezvényen közel harminc szervezet képviseltette magát, s átfogó képet nyújtottak városunk rendíkvül sokrétű civil életéről.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Azt a kutyafáját! – Ebugatta piknik 2018

Gázvezeték-szakadás Gödöllőn