in ,

Ízelítő a Gödöllői járás művészeti életéből

Gödöllői és városunkhoz kötődő alkotók munkái is láthatók azon a kiállításon, ami a Pest Megyei Kormányhivatal szervezésében  a kormányhivatal tanácstermében nyílt meg. A Bemutatkoznak járásaink tehetséges művészei” című bemutatón ez alkalommal a Gödöllői- és a Gyáli járásban élő művészek alkotásaiból válogattak a szervezők.
Az összeállításban
városunkat Fabók-Dobribán Fatime festőművész, a Gödöllői Református Líceum művésztanára, Boda Melinda és Füzi Zsuzsa fiatal festőművészek képviselték, valamint Madár Eszter illusztrátor és tipográfus, aki többek között a Csörsz-árok mondakörhöz készített illusztrációkat, és Bombosz Gyöngyi a Gödöllői Járási Hivatal munkatársa, aki szalaghímzéseivel mutatkozott be.
A kiállítást Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja nyitotta meg, majd dr. Urbanics Gábor, a Gödöllői Járási Hivatal vezetője mondott köszöntőt, melyben méltatta a járás művészeti életének rendkívüli gazdagságát.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Fidesz szerint pár százezer forinton múlhat a közel 5 milliárdos kiemelt állami támogatású uszoda sorsa

Menekültügy: Tízmilliárdok és a valóság