in ,

Jótékonysági karácsonyi koncert lesz a Bethesda Gyermekkórház javára a Trafo Clubban

December 21-én este három zenekar, köztük két gödöllői, a Space Rockets és a Fonogram-díjas Asphalt Horsemen, illetve az Ozone Mama (kétszeres Fonogram-díjas) ad jótékonysági koncertet.
A Space Rockets együttes vetette fel, hogy karácsony közeledtével egy koncerttel segítsék a Bethesda Gyermekkórházat, ahol idegrendszeri gyengeséggel született csecsemők fejlesztésére alakítanak ki helyiségeket. Ezek berendezéséhez (pontosabban egy speciális ágy megvásárlásához, ami 629.000 forintba kerül) szeretnének segítséget nyújtani. Az est teljes bevétele – ami a belépő- és támogatói jegyekből, illetve a tombolából tevődik össze – ezt a nemes célt szolgálja. A koncertek közötti szünetben lesz a tombolasorsolás, a fellépők után pedig DJ Oldschool hajnalig játszik retro slágereket.
A három zenekar egy látványos átadó ünnepséget is szeretne, ahol közösen pár akusztikus dalt is eljátszanának a gyerekeknek.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ünnepi fényben a katasztrófavédelem fenyőfája

Felépült a mézeskalácsváros a könyvtárban – szavazzon Ön is a legszebbre!