in

Június végéig elmaradnak a gödöllői programok

Mivel a jelenlegi becslések szerint a koronavírus járvány magyarországi tetőzése június -júliusra várható, június 30-ig valamennyi gödöllői program elmarad.

A járvány elhúzódásáról Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján azt közölte: Különböző becslések vannak, nagy a bizonytalanság, és ma azt lehet mondani, hogy június-júliusra várható a tetőzés. Ez azonban nem számon kérhető ígéret, hanem a tudomány pillanatnyi állásának megfelelő prognózis.
Gödöllő város önkormányzata az elhangzottak alapján döntött arról, hogy – a korábban bejelentett május helyett – június végéig töröl valamennyi korábban meghirdetett és tervezett programot.
Így elmarad a Magyar Szabadság Napja is, a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivált pedig későbbi időpontra halasztották a szervezők, a tervek szerint 2020. szeptember 11-13 között. a Belvárosi Napok rendezvényeihez kapcsolódva tartják meg.
A  június 30. utáni programok megtartásáról később, a járvány alakulásától függően születik majd döntés.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Tájékoztatás a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatával kapcsolatos intézkedésekről

Figyelem! Kijárási korlátozás