in

Képeken a Belvárosi Napok

Hatalmas sikert arattak a Belvárosi Napok rendezvényei. Péntek estétől vasárnap estig több tízezren vettek részt a koncerteken, sportprogramokon és különböző bemutatókon.  A zenei kínálat rendkívül sokszínű volt, valamennyi korosztály talált magának megfelelőt: Azahriah, ByeAlex és a Slepp., B. Nagy Réka és Lil G , Pápai Joci, ,Bruno x Spacc, a Nemazalány x Sofie, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, valamint Szikora Róbert és az R-Go várta a közönséget az Alsóparkban. A gyerekekre is gondoltak a szervezők: Ők az Apacuka, a Hurrá Zenekar, Az Alma Együttes, és a Picuri Muri előadásaiból válogathattak.
A sportolni vágyókat futóverseny várta, amelyen közel kétezren indultak el. Az iskolák versenyét a Hajós Alfréd Általános Iskola nyerte.  Akinek a futás után maradt még energiája, Ujvári Izabella segítségével egy ügyességi pályán tehették próbára tudásukat, vagy röplabdázhattak a remek időben.
Mindezek mellett többek között kézműves foglalkozások, társasjátékok és kézművesek vására nyújtott mindenkinek kellemes kikapcsolódást.  Mindez persze csak szerény válogatás – teljesség igénye nélkül – a számtalan izgalmas programból. A hangulatról meséljenek a képek!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kosztümös díszhangverseny a zene világnapján

Ismét Civil-Duflex Szalon