in

Kincsek a falakon

“Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hol a rozsda és a moly megemészti, és ahol a tolvajok kiássák és ellopják; Hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket mennyben, ahol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, és a hol a tolvajok ki nem ássák, sem el nem lopják.Mert ahol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is.” Máté evangéliumából idézett Pásztor Zsófia építész, metodista hitoktató, aki szeptember 12-én megnyitotta Szentiványi -Székely Enikő textilművész kiállítását a Levendula Galériában. Mint mondta, furcsa ellentmondás ez, hiszen a kiállított alkotások is olyan tárgyakból készültek, amikre Szentiványi-Székely Enikő kincsként tekintett valami miatt. Ám ezek nem önmagukban kincsek, hanem kinccsé válnak a hozzájuk kapcsolódó emlékek által, majd új életre kelnek a művész keze nyomán.
A megnyitón Demény Gergely gitárművész közreműködött. A kiállítás az Ars Sacra Fesztivál keretében nyílt meg. A nagyszabású rendezvénysorozathoz évek óta csatlakozik a Levendula Galéria.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Gödöllőre érkeztek a legjobb sajtófotók

A Gödöllői Városi Mozi műsora