in ,

Közeledik a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál – három kiállítás már látogatható

Akár a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál felvezetésének is tekinthetjük azokat a kiállításokat, amik már most is ingyenesen látogathatók a Gödöllői Királyi Kastélyban és a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központban.

A szeptember 11-13. között megrendezésre kerülő Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál nagysikerű visszatérő programjai a Trash Art és a Varázslatos Magyarország fotókiállítás. A Trash Art szobrai a kastély előtti területen kaptak helyet, a Varázslatos Magyarország képei pedig az épület földszintjén tekinthetők meg.

Az „Ember és természet” – Kárpát-medencei ifjúsági fotópályázat képei a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központban, a Földszinti Közösségi Tér falait díszítik. A Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál által meghirdetett verseny díjkiosztójára szeptember 13-án vasárnap 10 órakor kerül sor.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Felhívás jogi ügyintézői munkakör betöltésére

Akikre méltán lehetünk büszkék – Elismerések augusztus 20-án