in

KÖZLEMÉNY ÓVODAI ÜGYELETET BIZTOSÍTÓ TOVÁBBI INTÉZMÉNY KIJELÖLÉSÉRŐL

A Kormány 45/2020. (III.14.) számú rendelete 2. § alapján a bölcsődei ellátást végző intézmény, valamint az óvoda elhelyezkedése szerint, mint a települési önkormányzat polgármestere a bölcsődei és az óvodai ellátást végző intézmények esetében rendkívüli szünetet rendeltem el 2020. március 17-től visszavonásig. A rendkívüli szünet ideje alatt az ügyeletet az alábbi intézmények biztosították:

Bölcsőde: Gödöllői Egyesített Palotakert Bölcsőde (Palotakerti Épület Palota-kert)

Óvodák: Gödöllői Mesék Háza Óvoda (Szent János utca 4-6.)

A veszélyhelyzet során a gyermekek napközbeni felügyeletével kapcsolatos intézkedésekről szóló 152/2020. (IV.27.) Korm.- rendelet kötelezővé tette az ügyelet megszervezését, és egyben szabályozta, hogy csoportonként legfeljebb 5 gyermek felügyelete biztosítható. A megnövekedett ügyeleti igényre és az 5 főben maximalizált csoportlétszámra való tekintettel szükségessé vált az ügyeletet biztosító intézmények számának bővítése.

A kormányrendeletben kapott felhatalmazásom alapján 2020. május 20-tól (szerdától) ügyeletes óvodának kijelölöm a

 

Gödöllői Fenyőliget Óvodát (2100 Gödöllő Táncsics Mihály út 1.).

 

Amennyiben az ügyeletet igénylők száma indokolja, további óvodai intézmények kerülhetnek bevonásra ügyeletes intézményként.

 

Gödöllő, 2020. 05. 18.

 

Dr. Gémesi György

polgármester sk.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Frédéric Chopin Zenei AMI felvételt hirdet a 2020/2021. tanévre

Hétfőn nyitnak a bölcsődék és az óvodák