in ,

Közvilágítás: Meghibásodás esetén az EL-CO TECH Kft-t kell értesíteni

Nincs olyan rendszer vagy szerkezet, ami ne tudna elromlani. Ez érvényes a közvilágításra is. Az elmúlt napokban Gödöllő antalhegyi részén hosszabb szakaszokon nem működnek a lámpák. Jóllehet, a javítás szempontjából nem mindegy, hogy egy-egy lámpatest romlott-e el vagy az egész utca borult sötétbe, az érintett területen élőknek csak annyit kell megjegyezniük: Gödöllő város szerződött partnerének, az EL-CO TECH Kft-nek kell telefonálni vagy emailt írni.

A közvilágítási hibák bejelentését kizárólag a 06-28-520-873-as telefonszámon vagy a kozvilagitas@elcotech.hu emailcímen lehet megtenni. (Az ELMŰ hibabejelentője a gödöllői lakosság hívásait nem kezeli.)

Az EL-CO TECH Kft. (az egykori EL-MŰ SZOLG Kft. utódja) napi kapcsolatban Gödöllő Város Önkormányzatával, minden nap jelentést küld arról, hogy milyen hibákat jelentettek be és azok milyen beavatkozást igényeltek. Fontos azonban tudni, hogy a komolyabb, egész szakaszok meghibásodása esetén csakis az ELMŰ háríthatja el a hibát, ami pedig tudvalevő, hogy időigényes…

Fontos azonban, hogy a lakók minél hamarabb jelentsék be a hibákat az EL-CO TECH-nél, amely el tudja bírálni, ki, hogyan és mikor tudja kijavítani a hibát.

Hibabejelentő telefon: 06-28-520-873
Email: kozvilagitas@elcotech.hu

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Tizennégy díjat kaptak a gödöllői táncosok a régiós néptáncfesztiválon

Premontrei fejlesztések: Új növényekkel, rendezettebb terület