in

Lesz jégcsarnok is… A sajtó szerint….

Eddig mintegy 630 millió forint biztosításáról döntött a kormány a Gödöllőre tervezett jégcsarnokra. A Magyar Közlönyben megjelentek szerint a létesítmény azon az ingatlanon valósulhat meg, amelyen az uszoda.

A Magyar Közlöny 2020. november 11-ei 244. számában megjelentek szerint az idei költségekhez 100 050 000.-, míg a jövő évihez 500 250 000 forintot kap a Nemzeti Sportközpont.

A gödöllői jégcsarnok elképzeléséről először 2018-ban hallottunk, amikor Orbán Viktor a országgyűlési választási kampányban egy titokban megszervezett gödöllői látogatás során az általa “rekettyésnek” nevezett, állami kézben lévő területen járva, úgy fogalmazott: van még elég állami terület az uszoda mögött – (Akkor még el sem kezdődtek a munkák – a szerk.) “ahol a gyerekek korcsolyázhatnának, és jégkorong csapat is tud működni.” A dolog érdekessége, hogy akkor Gödöllőn még nyoma sem volt semmilyen jégkorong csapatnak. A Gödöllői Jégkorong Sportegyesületet csak 2019. júniusában jegyezték be.

Az önkormányzat akkor a sajtóból értesült az elképzelésekről, ahogy most is, a várossal ugyanis semmilyen hivatalos egyeztetés nem történt, de még csak tájékoztatást sem kaptak az illetékesek.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Csak időpontfoglalással fogadják ügyfeleiket a kormányhivatalok

Pro Architectura Díjat kapott Gödöllő Önkormányzata