in , ,

Letették az új gödöllői vívócsarnok alapkövét

Ma ünnepélyes keretek között letették az Isaszegi úton megépülő új gödöllő vívócsarnok alapkövét. Az időkapszulát dr. Gémesi György polgármester, a Magyar Vívószövetség egykori elnöke és a Magyar Olimpiai Bizottság volt alelnöke, Sárfalvi Péter sportlétesítményekért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, Csampa Zsolt, az MVSZ elnöke és Gémesi Csanád, a GEAC Európa-bajnoki arany- és világbajnoki ezüstérmes kardvívója állította össze.
A rendezvényen részt vett többek között Szilágyi Áron kétszeres egyéni olimpiai bajnok kardvívó, a háromszoros olimpiai aranyérmes vízilabdázó dr. Kiss Gergő, a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett kétszeres olimpiai ezüstérmes és világbajnoki aranyérmes tőrvívó dr. Kamuti Jenő, Decsi Tamás, a magyar kardválogatott tagja, annak szakágvezetője, Decsi András, valamint olyan neves vívóedzők és szekemberek, mint Batizi Sándor, Szlovenszky Lajos, Udvarhelyi Gábor, Czakkel István vagy László Dezső.
Természetesen szintén részt vettek az eseményen Gödöllő város vezetői is: dr. Kiss Árpád jegyző, dr. Lukács Adrienn aljegyző, Bárdy Péter alpolgármester és a képviselő-testület több tagja.
A létesítményt az év végén adják át.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Habsburg Ottó, aki mindenkinek példát mutatott

Elhunyt dr. Szabadfalvi András