in ,

Megszűnt a CEAS Gödöllői Angol-Magyar Érdekeltségű Gimnázium és Szakgimnázium

Mindössze egy héttel az iskolakezdés előtt, a mai nappal megszűnt a CEAS Gödöllői Angol-Magyar Érdekeltségű Gimnázium és Szakgimnázium. A hírt Galgóczi Ferenc főigazgató tette közzé az intézmény Facebook oldalán.
A főigazgató a megszűnés okaként az állami támogat oly mértékű csökkentését jelölte meg, ami mellett – mint írta – „felelőtlenség lett volna elkezdeni az évet.” A tájékoztatás szerint a támogatás csökkentés mértéke a mai napon vált ismertté.
Mint azt Galgóczi Ferenc elmondta, az intézmény megszűnése száznyolcvan diákot és tizennyolc munkatársat érint, mind a diákoknak, mind a pedagógusokat igyekeznek új helyet találni, amiben a környékbeli oktatási intézmények igyekeznek partnerek lenni.
A főigazgató úgy fogalmazott: 10 éve ő alapította az intézményt és azóta is gondoskodott a fenntartásról, most azonban nincs több lehetőség. „Minden megoldást megpróbáltam, de ez akkora ütés volt, hogy ebből már nem lehet felállni” -írta a hír bejelentésekor Facebook posztjában.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Le Baroque Nomade hangversenye a Barokk Színházban

Elismerésekkel ünnepelte Gödöllő a város pedagógusait