in

Míg a halál el nem választ

Karácsony előtt került a könyvesboltokba Istók Anna legújabb könyve, ami ismét komoly morális problémákkal szembesíti az olvasókat. Az „Elejétől a végéig” címmel megjelent regény ezúttal is próbára teszi az olvasókat, s nem csak azért, mert – bátran írhatjuk – letehetetlen.
A gödöllői írónő korábbi regényei is földhöz vágták az olvasókat témaválasztásukkal, s most sincs ez másként. Egy különös négyes történetét ismerhetik meg az olvasók, akik előtt lépésről lépésre bontakoznak ki egy mély barátság, egy még mélyebb szerelem és négy ember sok-sok titokkal és fájdalommal teli élete.
Három fiatal lány és egy férfi különös kapcsolatát mutatja be a könyv. Fájdalom, félreértések és hazugságok kísérik ezt a fura, se veled, se nélküled állapotot, amelyben mindenki sérül. A középpontban Olivér áll, aki személyiségével, zenéjével átformálja, fenekestől forgatja fel azok életét,akik közel kerülnek hozzá.
És persze mindenkinek megvan a maga igazsága, a maga története… és a maga titka. Korunk tünetei: alkoholizmus, bántalmazás, depresszió dönti romba az életeket.
De, mit bír ki egy barátság? Rendbe hozhatók-e régen elrontott dolgok sok-sok év
múltán? Lilla, Eszter és Judit megkapják rá a lehetőséget, amikor Olivér temetésére mindannyian visszatérnek szülővárosukba, hogy szembenézzenek múltjukkal. De lehet-e újra
tiszta a kezdéshez az a bizonyos lap? (KJ)

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

INGYENES lakossági LED-program indul városunkban

A Gödöllői Városi Mozi műsora