in

Mihály-napi családünnep

Hagyományosan az Alsóparkban rendezték  meg  a Gödöllői Waldorf Iskola Mihály-napi családünnepét. A szeptember 29-én kora délután kezdődött rendezvényen Gémesi György polgármester mondott köszöntőt, aki méltatta az intézmény hagyományőrző és közösségépítő munkáját.   A családi napon az iskola énekkarai, néptáncosai és diákzenekarai adtak műsort, valamint vendégként az Erkel Ferenc Általános iskola kórusa és a Frédéric Chopin Zenei AMI népzenei tagozatának növendékei léptek a közönség elé.

A délután folyamán számtalan kézműves foglalkozás, többek között sárkánykészítés és kovácsolás, valamint ügyességi próbák várták a vállalkozókedvűeket. Természetesen a hagyományos sárkányjáték sem maradt el. A rendezvényt a Veronaki zenekar koncertje zárta.  Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő program az iskola tanárai, diákjai és a szülők, valamit  mellett a gödöllői waldorf óvoda és a szadai Meseház Waldorf iskola közreműködésével valósult meg.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Gödöllő – Wageningen: Sokszínű és sok szálon futó kapcsolat

Kutatók Éjszakája – színek, illatok, hangok kavalkádja