in ,

Múzeumok Éjszakája

Idén is sok ezren vettek részt a Múzeumok Éjszakája gödöllői rendezvényein. A június 22-ei – művészeti és gyermekprogramokkal színesített kulturális esemény több mint tucatnyi helyszínen zajlott.
Az érdeklődőket 16 órától késő estig a főtéren, a Gödöllői Városi Múzeumban, a Grassalkovich-Kastélyban, a GIM-Házban, a Levendula Galériában, a Királyi Váróban, a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központban, a Fréderic Chopin Zenei AMI-ban, a SZIE Mezőgazdasági Eszköz- és Gépfejlődéstörténeti Szakmúzeumában, az Erzsébet Királyné Szállodában, a Művészetek Házában, a Novo Café teraszán, valamint a Pálmaházban várták különböző előadások, kiállítások, játékok.
A nyári estén veterán busz segítette az eljutást valamennyi helyszínre. A gyerekek a korábbi években már megkedvelt módon idén is pecsétet gyűjthettek a számukra szervezett foglalkozásokon, amiket azután ajándékokra válthattak be. Bár az esemény befejező mozzanatait sokak bánatára elmosta az eső, a résztvevőknek kellemes és tartalmas estében lehetett részük valamennyi helyszínen.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Képviselő-testületi döntések

Diadal a könyvtárban…