in , ,

Ők vehetik át a Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért, valamint a Gödöllő Talentum díjat

Gödöllő város Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díj azoknak a személyeknek, közösségnek, szervezetnek adományozható, akik kiemelkedő eredményeket értek el a nevelő-oktató munkában, illetve annak szervezésében, irányításában; magas fokú pedagógiai és szakmai felkészültségük alapján élen járnak az újszerű és hatékony pedagógiai módszerek kidolgozásában és alkalmazásában, valamint színvonalas és eredményes munkájukkal szolgálták a gödöllői gyermekek, a gödöllői ifjúság gondozását, nevelését.
Az elismerésben idén Fábián Tünde a Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola pedagógusa, Gubáné Csánki Ágnes, a Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola igazgatónője és a Gödöllői Zöld Óvoda szakmai közössége részesül.

Ezzel együtt kerül sor a Gödöllő Talentum díj adományozására. Az elismerést olyan gödöllői lakóhellyel rendelkező és Gödöllőn élő 15- 25 év közötti fiatal személy, aki a város kulturális, művészeti, oktatási, sport életében, valamint tanulmányi eredményei során maradandót alkotott, kiemelkedő eredményt ért el, példás, magas színvonalú tevékenységével hozzájárult Gödöllő város jó hírneve növeléséhez. A Gödöllő Talentum díjat idén Vecsey Fanni, a Gödöllői Röplabda Club strandröplabdázója veheti át.

Az elismerések átadására augusztus végén kerül sor.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Dr. Révész T. Mihály kapja idén a Gödöllő Város Díszpolgára címet

Hevesi Tamás lett a Gödöllői SK új vezetőedzője