in

Olvadó jégkristályok

Újabb IRKA alkotó könyvbemutatójára került sor a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központban november 7-én. Ez alkalommal Feketéné Bencsik Julianna most megjelent Olvadó jégkristályok című könyvét vehették kézbe az érdeklődők.

A szerző korábbi írásai önéletrajzi alapúak, megtörtént eseményeket dolgoztak fel, ez a regénye azonban fikció, bár ez sem nélkülözi a személyes tapasztalatokat  –  derült ki az Istók Anna vezette beszélgetésből.
A négy főszereplős regény nem csupán szerelmi történet, hanem lélektani utazás is, amelynek során fájdalmas titokról hull le a lepel, hogy gyökeresen megváltoztassa Balázs, Krisztina, Zsuzsa és a mindvégig szemlélőként jelenlévő Kati néni életét. Vajon ki, hogyan képes megküzdeni az új helyzetekkel, a nemvárt fordulatokkal és múlt kísérteteivel? Boldogságot vagy újabb tragédiákat hoznak a holnapok hőseinknek?
A történetből természetesen nem hiányozhatnak a tájleírások, a Feketéné Bencsik Julianna számára oly kedves Körös-vidék és a Mátra szépségei itt is magukkal ragadják az olvasót.
A könyv borítóját a szintén IRKA tag Kolozs Kitti Anna tervezte.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A VÜSZI Nonprofit Kft parkolási ellenőr munkatársat keres

MÁV-START: November 16-tól módosított menetrend