in

Rétfalvi Antal Veterán Ranglista Verseny

Rekord létszámban jelentek meg a versenyzők 9 korcsoportban egyéniben és párosban Gödöllőn a hagyományos nemzetközi veterán asztalitenisz versenyen. Rétfalvi Antal emléke előtt tisztelgett a hazai veterán asztalitenisz közösség. A megjelenteket a több mint 10 éves hagyomány szerint dr. Gémesi György polgármester úr köszöntötte, aki kifejezte őszinte elismerő tiszteletét a máig példamutatóan aktív szépkorú versenyzők felé. A verseny legidősebb résztvevője már a 86. életévében jár.

Győrfi Beáta, Gémesi György, Maja néni, Bartha Tibor, Papp Adrienn
Győrfi Beáta, Gémesi György, Maja néni, Bartha Tibor, Papp Adrienn

Rétfalvi Antal emlékét Bartha Tibor a Gödöllői SK alelnöke elevenítette fel és köszöntötte a versenyt személyes jelenlétével megtisztelő Maja nénit, Anti bácsi feleségét. A megemlékezésben hallhattuk, hogy Anti bácsi távozásával az egyik alapító tagját veszítette el a helyi szakosztály. Sajnos Anti bácsi az új asztalitenisz csarnokot nem próbálhatta ki, mert oly váratlan hírtelenséggel távozott. A hobbiját mindvégig gyermeki szeretettel űző sportember emlékét, aki rengeteget tett a sportág helyi működéséért a szakosztály örökké megörzi.

A versenyen indulók számossága (152 fő) miatt a szervezők 2 nap alatt bonyolították le az összes versenyszámot.  A verseny helyezettjeinek járó érmeket, kupákat a szervezést vállaló szakmai partner a Butterfly Magyarország Kft. nevében Papp Adrienn általános igazgató adta át.

A gödöllői veteránok is sikeres szezont zártak mivel az új csarnok átadását követő első szezon végén a Megyei A osztályban szereplő Bartha, Czukker, Galli, Szabó és Schleer összeállítású csapat bronz éremmel gazdagodott.

Nyáron sem állnak le a pingpongosok ugyanis nyári táborokat szerveznek, melyekre korlátozott számban lehet még jelentkezni.

Rétfalvi Antal
Rétfalvi Antal

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Gödöllői Városi Mozi műsora

Richter Egészségváros – Gödöllő: Megelőzés és támogatás