in ,

Sisi nyár 2022 – Augusztusban is zenés programok a MATE udvarán

A Nyári Színház előadásai után is gazdag programok várják az érdeklődőket a MATE szabadtéri színpadán. A Hangjegy Színház újabb programsorozata a Sisi nyár 2022 augusztus 8-tól 25 -ig zenés, szórakoztató előadásokkal várja az érdeklődőket.

A névadó Sisi kétszer is megjelenik a kínálatban. A közönség ismét láthatja Gödöllőn Huszka Jenő, Sissi a magyar királyné című operettjét a Monarchia Operett előadásában, majd Erzsébet királyné alakja megjelenik az Experidance: Sissi Legendája című produkciójában is.

Akik inkább koncertre vágynak, azokat Paulina – az X faktor 10. évadának második helyezettje, valamint a Muzsikás Együttes várja a MATE udvarán, ahol humorból sem lesz hiány.
Erről a L’art pour l’art Társulat valamint a Fórum Színház művészei gondoskodnak.

A L’art pour l’art Csirkebefőtt című előadásában a közönség ismét találkozhat Besenyő Anti bácsival, Margittal és kislányával Zigótával. Leopold sajátosan értelmezett diafilm-vetítéseit közvetíti élőben és halóban, valamint itt lesz Pandacsöki Boborján, Kíváncsi Hajnalka, Olyanember Béééla…és még sokan, akik mások.

Más jellegű humort, de sok nevetést ígér a Fórum Színház A feleség negyvennél kezdődik című előadása is, amelyet többek között Beleznay Endre, Pikali Gerda, Németh Kristóf és Gregor Bernadett főszereplésével mutatnak be.
Linda unja 17 éves házasságát, angol kertvárosi életét, a negyedik X közeledtét, de főleg a férjét, George-ot – és ebből már sejtheti is a néző, hogy mire számíthat…

A Sisi nyár 2022 programsorozatát a Carmina Burana zárja, ez alkalommal azonban nem kórus előadásban, hanem a Szegedi Kortárs Balett produkciójaként:
Egy civilizáció romjain tengődő, életben maradásáért küzdő, emberszerű barbár közösség rituálékkal teli életébe pillantunk be, akik félelmeikkel harcolva, ösztöneik által vezérelve próbálják átvészelni, amit a sors rájuk ró. A sors, ami néha jót, örömöt, szerelmet, máskor bánatot, halált hoz számukra.

Az előadásokra már most vásárolhatók jegyek a www.hanjegyszinhaz.hu és a

www.jegy.hu. oldalon,

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Költségmegosztás, elszámolás – a Gödöllői Távhő Kft. tájékoztatója

A MATE-ra felvett gólyák több mint fele az agráriumot választotta