in ,

Személycserék a testületben és a bizottságokban

A képviselő-testület mai ülésén napirend előtt letette képviselői esküjét Nagy Péter (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) aki a kompenzációs listáról mandátumot szerzett dr. Jeney László Botond (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) helyét foglalja el a képviselő-testületben. Nagy Péter megbízólevelét dr. Szőke Pál, a Helyi Választási Bizottság elnöke adta át.

Dr. Jeney László Botond lemondott képviselői megbízatásáról, s ezzel együtt megszűnt képviselői tagsága a Gazdasági és Vállalkozásfejlesztési Bizottságban a Szociális és Családügyi Bizottságban, valamint az Egészségügyi Bizottságban. Lemondása következtében a kompenzációs listáról Nagy Péter szerzett mandátumot, s a képviselő-testület őt választotta meg dr. Jeney László Botond helyére a fenti bizottságokba is.

Dr. Péterfi Gábor (Fidesz-KDNP) lemondott a Köznevelési és Közösségfejlesztési Bizottság elnöki tisztségéről valamint a Kulturális, Ifjúsági és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának bizottsági tagságáról. A Köznevelési és Közösségfejlesztési Bizottság elnökének a képviselő-testület dr. Pappné Pintér Csilla képviselőt (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) választotta meg.

A képviselő- testület Nagy Péter helyett a Városfejlesztési és Fenntarthatósági Bizottság nem képviselő tagjának dr. Jeney László Botondot választotta meg, aki az ülés keretében bizottsági tagként le is tette esküjét.

A képviselő-testület dr. Győrfi Beáta (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) Szociális és Családügyi Bizottságban betöltött elnöki tisztségét – bizottsági tagsága fenntartása mellett – Nagy Péter képviselő bizottsági tagra ruházta át.

A Képviselő-testület Pelyhe József (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) Egészségügyi Bizottságban betöltött elnöki tisztségét  – bizottsági tagsága megtartása mellett  – dr. Győrfi Beáta képviselő bizottsági tagra ruházta át.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Átadták a Köztársaság úti felüljárót

Emlékkoncert a költő tiszteletére