in ,

Tájékoztató a zöldhulladék gyűjtésének újraindulásásról

A Zöld Híd B.I.G.G. Nkft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy úraindították a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést, ami a tervezett időpontig, 2018. november 30-ig fog tartani. Kollégáink a megszokott időpontokban végzik a begyűjtést. Ettől történő esetleges eltérés esetén az önkormányzatokon és a megszokott kommunikációs csatornáikon keresztül adnak tájékoztatást.
Kérik, hogy a zöldhulladékot a társaság által forgalmazott szabványos zsákban, vagy kötegelve helyezzék ki az ingatlanjaik elé. A kötegelt zöldhulladék legfeljebb 1,5 m hosszú, maximum 6 cm átmérőjű ágakból állhat és kérik, legalább egy ponton kössék össze!
A zöldhulladékos zsákok beszerzését megkezdték. 2018. november 14-től pedig elkezdik a kiszállításokat a zsákértékesítési pontokra.
A kommunális és a szelektív hulladék begyűjtését a továbbiakban is a gyűjtési naptár szerint meghatározott időpontokban végzik.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ma már csak emlék, és történelem

Egy muzeológus, aki mindent látott: a téglafaltól a selyemtapétáig