in ,

Tudnivalók a kulturális rendezvények megtartásáról és az intézmények nyitvatartásáról

A tegnapi veszélyhelyzet kihirdetését követően a Művészetek Háza Gödöllő munkatársai megkezdték az egyeztetéseket a tervezett programok megtartásáról. Kovács Balázs, az intézmény vezetője úgy tájékoztatott, valamennyi rendezvény esetében egyenként mérlegelik, hogy az érvényes szabályok mellett megtartható-e. Kérik, hogy a programok iránt érdeklődők kísérjék figyelemmel honlapjukat a www.muza.hu oldalt, valamint az intézmény Facebook oldalát, ahol a döntéseket közzéteszik.
A Gödöllői Városi Múzeum a szabályok betartása mellett továbbra is látogatható, a múzeumpedagógiai foglalkozások azonban elmaradnak. A múzeum látogatásával kapcsolatos valamennyi információt közzéteszik az intézmény honlapján a http://godolloimuzeum.hu/ oldalon, valamint a múzeum Facebook oldalán.
A Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ a szabályok betartásával továbbra is látogatható és a kávézó is fogadja a vendégeket.
A november 12-ei Boldizsár Ildikó találkozót korlátozott részvétel mellett megtartják. A rendezvényre a regisztráció lezárult.
A november 27- re tervezett Lackfi János – Sina Róbert estre azonban a tervek szerint majd tavaszal kerül sor.
A könyvtárral kapcsolatos aktuális tudnivalókat a www.gvkik.hu oldalon, és Facebook oldalukon teszik közzé.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Új vezető a Gödöllői Rendőrkapitányság élén

Változnak a Civil Ház használatának szabályai