in ,

Újabb “csillagok” kerültek a dicsőségfalra

Felavatták a Csillagok falának újabb kéznyomatait. A Művészek Házában lévő falra a közönség szavazatai alapján idén Veiszer Alinda újságíró, műsorvezető, szerkesztő, Csuja László rendező és Halász Árpád állattréner tenyerének nyomatai kerültek fel. Az eseményre ez alkalommal a Belvárosi Napok részeként került sor.
A különleges falra először 2020-ban városunk Kossuth-díjas művészeinek, Oszvald Marika és Pécsi Ildikó színművésznek, Fodor László klarinétművésznek kézlenyomata került fel. Őket 2021-ben Herczenik Anna és Baráth Emőke operaénekesek, valamint a Talamba Ütőegyüttes tagjai követték. Ahogy korábban, idén is a gödöllőiek jelöltek és az ő szavazataik alapján dőlt el, kiknek a kéznyomatait örökítsék meg.
A „csillagokat” dr. Gémesi György polgármester méltatta. Mint mondta a kitüntetettek olyan személyiségek, akik nem csak Gödöllőn, hanem hazai és nemzetközi szinten is jelen vannak.
Veiszer Alinda neve egyet jelent a minőségi beszélgetésekkel, felgyorsult és felületes világunkban is megtalálja a valós értékeket, Halász Árpád személyében pedig egy olyan személy részesült az elismerésben, aki a háttérben dolgozik: tudása a színpadon és a filmekben szereplő állatokon keresztül mutatkozik meg. A harmadik kéznyomat tulajdonosa Csuja László rendező, akinek filmjei elgondolkodtatnak, súlyos kérdéseket dolgoznak fel. Munkájáért számos rangos nemzetközi díat kapott.
A rendezvényen L. Péterfi Csaba, a Csillagok Fala kezdeményezője bejelentette, közkívánatra jövőre sportolókat is jelölhetnek majd erre az elismerésre.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Testvérvárosi találkozó Zentán

Civil Utca – Találkozási pont a Belvárosi Napokon