in

Újabb kiállítással mutatkozhat be Gödöllő Opatijában

Nagy sikerrel zárult Opatijában (Abbázia) az a gödöllői kiállítás, amelyen Czédly Mónika Erzsébet királyné ruharekonstrukciói mellett a királyi család és az arisztokrácia számára készített herendi porcelánokkal ismerkedhetett meg a nagyközönség. A júliusban megnyílt és szeptember végén zárult tárlat többezer látogatót vonzott.
A monarchia korabeli település, ami a múlt század elejéig a monarchia arisztokráciája köztük a királyi család nyaralóhelyének számított az utóbbi években egyre szorosabb kapcsolatot ápol városunkkal, s ez a tervek szerint jövőre is folytatódni fog.
A kiállítás zárására Opatijába utazó L. Péterfi Csaba, a polgármesteri kabinet vezetőjének tájékoztatása szerint újabb, a jövő évre vonatkozó felkérést kapott Gödöllő, tervek szerint 2021 márciusában ismét egy Czédly Mónikával közös kiállításon mutatkozhatunk be.
Egyben Ivó Dujmic, Opatija polgármestere felkérte Gödöllőt, hogy legyen a 2021. évi opatijai „Bécsi bál” – ami a város egyik rangos eseménye – díszvendége.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Gödöllői Szimfonikus Zenekar koncertje

Kaland a kastélyban – A bunker aranya