in , ,

Újabb pályázatról döntött a képviselő-testület

Pályázatot nyújt be Gödöllő Város Önkormányzata a Tormay Károly Egészségügyi Központ II. számú rendelőintézetének felújítására – erről rendkívüli ülésen döntött a képviselő-testület.
A helyi egészségügyi és szociális infrastruktúra fejlesztésére kiírt pályázattal a tervek szerint az épületben kialakításra kerülne egy gyermekfogászat, ami három praxis működését tenné lehetővé. Ezzel megszüntethető lenne a jelenlegi palotakerti fogászati telephely.
Az átalakítás során a Szabadság út felőli oldalon új, akadálymentesített bejáratot alakítanának ki, ami a gyermekfogászat és az orvosi ügyelet megközelíthetőségét is biztosítaná.
A pályázat része az épület energetikai felújítása: a külső homlokzat, valamint a lapostető hőszigetelése és a nyílászárók cseréje, valamint a gépészeti és villamossági rendszer részleges felújítása. Mindezek mellett napelem rendszer is telepítésre kerülne az épület tetejére.
A gyermekfogászatra 3 db új fogorvosi szék kerülne annak tartozékaival, és beszerzésre kerülne egy fogászati röntgen készülék is.
A projekt tervezett összköltsége 521 902 469.- forint. Az igényelt támogatás mértéke 400 000 000.- forint, a fennmaradó önrészt az önkormányzat a 2022. évi költségvetésének iparűzési adó terhére biztosítja.
A pályázat benyújtását a képviselő-testület egyhangúan támogatta.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Élelmiszermentés a folyamatosság erejével

A Gödöllői Városi Mozi műsora