in ,

Vécsey László vádaskodni tud, de a tények makacs dolgok

A képviselő-testület február 21-ei ülésén hazugsággal vádolta lapunkat Vécsey László, fideszes országgyűlési képviselő.
„…A Gödöllői Szolgálatban hamis hírek jelentek meg a tevékenységemmel, mondataimmal kapcsolatban, persze az más kérdés, hogy a 12-i Gödöllői Szolgálatban hazugságok és csúsztatások jelentek meg…” – ez hangzott el a képviselő-testület ülésén.
Döbbenten, értetlenül és felháborodottan állunk a fideszes képviselő rágalmai előtt!
1./ Lapunk soha nem állított olyat Vécsey Lászlóról, amit ne tudtunk volna tényekkel alátámasztani, hitelt érdemlően igazolni.
2./ Amennyiben valaki úgy érzi, hogy egy sajtótermékben hazugságok jelennek meg róla, annak lehetősége van helyreigazítást kérni – ahogy erre Gémesi György polgármester is felhívta Vécsey László figyelmét a testületi ülésen.
3./ Az elmúlt években minden alkalommal helyt adtunk Vécsey László lapunkhoz eljuttatott észrevételeinek, ha az írásainkban megfogalmazottakhoz hozzá kívánt szólni – igaz, minden esetben bizonyítottuk állításainkat.
4./  Vécsey László mindössze egy alkalommal indított helyreigazítási pert lapunk ellen, keresetét azonban akkor is elutasította a bíróság.
5./ A Gödöllői Szolgálatban idén egy alkalommal jelent meg Vécsey Lászlóhoz kapcsolódó írás, a február 5-ei lapban, ez pedig a képviselő-testületi ülésről szóló beszámoló volt.
Február 12-ei lapszámunkban egyetlen sor sem foglalkozott Vécsey László tevékenységével vagy „mondataival”. Persze lehet, hogy a képviselő más 12-ére gondolt, de 5 évre visszamenően most nem néztük meg az archívumunkat.
Nem igazán elegáns dolog hazugsággal vádaskodni úgy, hogy közben a képviselői mentelmi jog védelmet jelent a számára! Megkérjük Vécsey Lászlót, hogy a továbbiakban mellőzze lapunk rágalmazását!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 könyv, 1 film, 1 kávé: Ady és Csinszka világa

Szörényi István a fáramászásról és csibészségről