in

Wageningen -Gödöllő: Rajzokkal üzenünk az ökumenikus imahéten

„Maradjatok meg szeretetemben, és sok gyümölcsöt teremtek” (Jn 15,5 -9) – ez a jelmondata az idei ökumenikus imahétnek, amit szerte a világon 2021. január 17-24. között tartanak meg. A koronavírus járvány miatt minden országban más-más szabályok mellett kerül sor az imaalkalmakra, Hollandiában online események kapcsolják majd össze a Krisztus hívőket.

Holland testvérvárosunk, Wageningen ökumenikus egyháztanácsa ez alkalomból gyerek rajzokat vár az imahét jelmondatához kapcsolódóan, és kéri a gödöllői gyerekeket, fiatalokat, juttassák el ők is rajzaikat, amiket majd újságokban és online felületeken mutatnak be, a wageningeni gyermek rajzait pedig a gödöllői ökumenikus csoport teszi közzé.
Megkötés nincs, ez nem rajzverseny, a lényeg, hogy a hit és a rajzok által a távolból ilyen módon összekapcsolódjanak a két város gyülekezetei.
A kezdeményezést Szedmák Ágnes, a gödöllői ökumenikus imacsoport tagja koordinálja. A rajzokat email-en fotó mellékletként várja alábbi e-mail címre: szmarkoa@gmail.com .
Beküldési határidő: az imahét kezdete, 2021. január 17.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hosszú hétvégék 2021-ben

Vízkereszt – ünnepek és hagyományok