in

Wageningen – Gödöllő: Üzenetek az ökumenikus imahéten

„Maradjatok meg szeretetemben, és sok gyümölcsöt teremtek” (Jn 15,5 -9) Ez a jelmondata az idei ökumenikus imahétnek, amit szerte a világon 2021. január 17-24. között tartottak meg. A koronavírus járvány miatt minden országban más-más szabályok mellett kerül sor az imaalkalmakra.

Míg Gödöllőn a felekezetek saját szertartásaik keretében imádkoztak az egységért, Holland testvérvárosunkban, Wageningenben online eseményekkel kapcsolódtak össze a felekezetek.
A Wageningen ökumenikus egyháztanácsa és a gödöllői ökumenikus imacsoport ez alkalommal gyermekrajzok segítségével létesített hidat a két város között.

Városunkból az ökumenikus imacsoport koordinálásával jutottak el a gyerekek rajzai Hollandiába, onnan pedig lapzártánk után érkeznek meg Gödöllőre a gyerekek alkotásai.

Wageningen ökumenikus egyháztanácsa, külön kisfilmmel hívta fel a gyerekek figyelmét az egység, a szeretet megosztásának fontosságára, és szintén ebben a filmben kérték őket a rajzok készítésére.
A videóhoz – mely Facebook oldalunkon az alábbi linken tekinthető meg –  Szabó Van der Voort Emma készített magyar feliratot.

https://www.facebook.com/godolloiszolgalat/videos/683985548961619

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Himnusz születésnapja

Emlékezés Dr. Fallenbüchl Zoltánra