in , ,

1 könyv, 1 film, 1 kávé

Új programsorozat indul a Gödöllői Városi Könyvtárban. Az 1 könyv, 1 film, 1 kávé című előadás során L. Péterfi Csaba mindig egy-egy olyan könyvről beszélget vendégével, amelyhez film is kapcsolódik.
Az első alkalommal Ady Endre születésének 100. évfordulója adja a beszélgetés témáját. A költőről és verseiről Gaálné  dr. Merva Mária irodalomtörténésszel hallhatnak beszélgetést, majd a Csinszka című film vetítésére kerül sor. Az 1987-ben, Nagy-Kálózy Eszter főszereplésével készült film Ady Endre egykori múzsájának és feleségének életébe enged bepillantást az asszony levelezésein és naplóján keresztül. Az előadásra jegyek a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központban vásárolhatók. Minden jegyhez kávé kupon tartozik, amit a rendezvény előtt vagy után a könyvtár Mi újság V.An? kávézójában lehet beváltani.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Pest Megyei Kormányhivatal Gödöllői Járási Hivatalának tájékoztatója a mezőgazdasági őstermelői igazolvány használat jogszerűségének ellenőrzéséről

Tavaszi ajándékkosár – nem csak hölgyeknek!