in , ,

3. „Igazmondó Országos Fagyiverseny” Gödöllőn

A Sisi Alapítvány szervezésében gyerekekből és gasztronómiai szakemberekből álló zsűri bírálata mellett fagyiversenyt rendeztek a Sissi Fagyizóban.
A minőségi fagylaltok népszerűsítését is szolgáló rendezvény kínálta lehetőséget kihasználva – a Sisi Alapítvány társadalmi felelősségvállalását erősítendő – az idén 100 éves Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének is gyűjtést szervez.
A fagyiversenyen a gödöllői Czédly Mónika (D’Elia Szalon) Erzsébet királyné-ruháját bemutatva Ördöghné Vilman Melinda is köszöntötte a résztvevőket.
A gyerekek ízélményeit szakmai szemmel „kiegészítik”: prof. Gundel János (Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar, tanszékvezető), Farkas Elemér (a Csokoládé Múzeum alapítója), Ipacs Balázs (Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének Pest Megyei elnöke), Varga István (Nyers Séf, Glutén és laktózmentes nyers ételek gourmet specialistája, Debrecen).
A díjkiosztón kiderült, a gyerekek egy citromos-rizses, a szakemberek pedig egy bécsi linzeres fagylaltot értékeltek a legjobbnak. A Sisi Alapítvány Fagyi Nagykövete Vándordíját pedig ebben az évben a házigazda Sissi Fagyizó érdemelte ki; a serleget Koncz Andrea tulajdonos vette át.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Megújult a Gödöllői Városi Múzeum cserkész kiállítása

Apróhirdetés 2018.04.24.