in

A gödöllői Ujvári Izabella az Exatlonban!

Fotó: magyarfootgolf.hu
Fotó: magyarfootgolf.hu

Hétfő este megkezdte a versenyt az Exatlon Hungary Bajnokok csapatában a gödöllői Újvári Izabella, volt magyar válogatott atléta, világbajnoki negyedik helyezett válogatott footgolf játékos. A sportemberrel az utazása előtt beszélgetett Gémesi György polgármester, amit mindezidáig titokban kellett tartani.
Iza nemcsak nagyszerű sportember, hanem nagyon kedves, közvetlen és nagyon szereti szülővárosát. Kedves gödöllőiek, mostantól van kiért izgulunk, van kinek drukkolunk.

A sportoló indulása előtt a következőket mondta: „Nagyon nagy élmény lesz az Exatlon, ebben biztos vagyok, már csak a sportértéke miatt is. Igaz, hogy ez egy valóságshow, de sportos jellegű, nekem pedig a sport az életem. Titkos előkészületek zajlottak az utazásom előtt. Először felhívtak az Exatlontól, hogy lenne-e kedvem indulni. Mivel a koronavírus-járvány miatt elmaradt a footgolf-világbajnokság – és csak jövőre lesz megtartva – örömmel vállaltam az indulást. A verseny helyszínén is tudok edzeni, készülni a szeptemberi Európa-bajnokságra és a jövő évi vb-re. Igaz, footgolfozni nem tudok majd, de az erő- és állóképességi edzéseket el tudom végezni. A sportágamban és az Exatlonban is az a közös, hogy fejben nagyon ott kell lenni. Nagyon kell koncentrálni egészen az utolsó pillanatig. Az egyik legnehezebb dolog a verseny alatt az lesz, hogy nem tarthatom a kapcsolatot a családdal és a barátaimmal, teljesen el leszünk zárva a külvilágtól.”

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Lenyűgöző adatok az élelmiszermentésről – megsokszorózódnak az adományok!

Véradás Gödöllőn: Március 3. szerda