in

A top 10 cukrászda között a Solier!

Az ország legjobb tíz cukrászdája közé került a Solier. A 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán – idén először – a legjobb cukrászdákat is díjazták.
A Dining Guide korábban nem listázott cukrászdákat, idén azonban a teszterek 100 cukrászdában jártak és 65 cukrászda közül választották ki a legjobbakat.
A tíz legjobb közzé választották a gödöllői Soliert is, ami így olyan neves cukrászdákkal került egy kiemelt listára, mint a Budapesti Fény utcai Auguszt Cukrászda (Fény utca), a
Gerbeaud, a soproni Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda, vagy a gyulai Százéves Cukrászda.

Mit szólnak az elismeréshez? – Kérdeztük Szoljár Csabát, a Solier vezetőjét.
– Nagyon örülünk neki, és nagy meglepetés számunkra. Ez az elismerés is igazolja, jó az irány, amelyet választottunk. Nagyon jól esik a szakmai megerősítés, de a legjobb, hogy a vendégeink is ilyen elégedettek.
Mi alapján kapták meg ezt a kiemelkedő minősítést?
– Ezt mi sem tudjuk! Arról sem volt információnk, hogy teszteltek bennünket. Ez az egész teljes titokban zajlott. Csak a sajtóból értesültünk az eredményről. A Dining Guide korábban csak az éttermeket vizsgálta, ez az első alkalom, hogy a cukrászdákat is minősítették. Erről először egy héttel ezelőtt jelent meg egy cikk a Dining Guide-on, ami ráadásul kemény kritikákat fogalmazott meg . Ez meg is lepett bennünket. Azután jött a második, de már nagyon pozitív meglepetés, hogy bennünket a legjobbak közé soroltak.
– Nagyon előkelő társaságba került a Solier…
– Jól ismerjük valamennyi cukrászdát, a maga nemében mindegyik a legjobb! Nagy megtiszteltetés bekerülni közéjük.

A top 10 cukrászda pontos rangsorát nem hozta nyilvánosságra a Dining Giude, csupán annyit, hogy az I.helyezett a váci Mihályi Patisserie lett, a többiek nevét ABC sorrendben tették közzé:
Mihályi Patisserie – Vác, Auguszt Cukrászda (Fény utca) – Budapest, Bergmann Cukrászda – Balatonfüred, Desszert.Neked – Budapest, Desszertem – Miskolc, Dolcissima – Budapest, Gerbeaud – Budapest, Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda – Sopron, Solier – Gödöllő, Százéves Cukrászda – Gyula;

 

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Apróhirdetés 2018.02.20.

Képviselő-testületi ülés – Vita a gazdasági bizottság ülése kapcsán